Nyheter

Filtrera
Benny Mattsson får roll i GIF Sundsvall

Benny Mattsson får roll i GIF Sundsvall

Tidigare Ånge-tränaren Benny Mattsson kommer under säsongen 2016 vara ansvarig instruktör för U17 och en del av GIF Sundsvalls tipselit verksamhet. Mattsson har själv varit spelare i GIF Sundsvall men kommer senast från en roll som tränare i Ånge IF:s herrar där han förde laget från division fyra till division två.

– Det känns väldigt inspirerande och roligt att vara en del av GIF Sundsvall. Det ska bli spännande att arbeta i en elitverksamhet och med andra bra tränare. I och med att jag också jobbar på NIU-fotbollsgymnasie här i Sundsvall så känns det som att det blir en bra helhet, säger Benny Mattsson.

– Vi är mycket glada att kunna knyta Benny Matsson till GIF Sundsvall. Han är en mycket kompetent instruktör och en profil som kommer ha en viktig roll genom att ta fram talanger och förbereda dem inför steget upp i A-laget. Det är viktigt för oss att våga vara långsiktiga och se till att vi lägger rätt resurser på vår talangutveckling. Sedan är det självklart också jätteviktigt att vi har ett nära samarbete med NIU-fotbollsgymnasie så det ska bli spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.