Bli medlem

Bli medlem

  • Publicerad 16 mars

 

Bli medlem – för endast 26 kr/månaden!

Att bli medlem i GIF Sundsvall innebär att du ansluter dig till alla de Giffare i Sundsvall, Stockholm,
Göteborg, Malmö och övriga landet som redan är medlemmar i Sveriges naste fotbollförening. Tillsammans för vi vår stolta tradition från 1903 vidare genom att vara med och stötta och forma föreningens nutid och framtid. Som medlem får du en ännu starkare koppling till föreningen och på årsmötet fattar medlemmarna de övergripande besluten i för- eningen och utser föreningens styrelse.

Intäkterna från medlemsavgifterna är ett viktigt bidrag till att utveckla och stärka hela GIF Sundsvall och alla våra verk- samheter som fotboll på elitnivå, organiserad barn- och ungdomsfotboll, vårt samhällsprojekt Back2Basics och Paras- port-laget. I medlemskapet ingår dessutom en fribiljett till valfri hemmamatch samt ett erbjudande om 20% rabatt på ett köp på Intersport Birsta City.

Gratis halsduk till alla som väljer autogiro!
Alla medlemmar som tidigare har betalt med faktura eller på kansliet och istället väljer att betala via autogiro får en GIF-halsduk! Denna hämtas på kansliet, bor du utanför Sundsvall så löser vi det på annat sätt.

För att bli medlem välj ett av nedanstående fyra alternativ.

 

1. Autogiro
Klicka HÄR för att lämna ditt medgivande elektroniskt. Medlemskapet gäller tillsvidare och du väljer själv om och när du vill avsluta det.

Familj 43 kr/mån
Vuxen 26 kr/mån
Pensionär 18 kr/mån
Ungdom 13 kr/mån

 

2.Faktura
Betala via faktura som är utställd av GIF Sundsvall. Skicka ett mail till andreas.lindman@gifsundsvall med namn och adress så får du fakturan hemskickad. Medlemskapet gäller för hela 2018.

Familj 500 kr
Vuxen 300 kr
Pensionär 200 kr
Ungdom 150 kr

 

3. Plusgiro
Sätt in aktuell summa på PG 177055-1. Märk inbetalningen med medlem. Glöm inte att lämna namn och adress.

 

4.Kansli
Det går även bra att besöka oss på GIF-kansliet, vardagar mellan 12.00-15.00 och lösa ditt medlemskap.

 

Hittar du inte den information du behöver är du varmt välkommen att kontakta medlemsansvarig Andreas Lindman på andreas.lindman@gifsundsvall.se eller 060-663770. Våra öppettider är helgfria vardagar kl.12-15.