Dennis Olsson är på gång

GIF Sundsvalls unge vänsterback Dennis Olsson har sedan en tid tränat med klubbens a-lag. I senaste matchen satt talangen som är född 1994 på avbytarbänken.

- Det känns bra just nu. Det var riktigt kul att få vara med i matchtruppen senast och sitta på bänken mot Djurgården. Det är lite annat att få känna på hur anspänningen är under en viktig matchdag i skarpt läge än på träning.

Dennis har också tidigare tränat med a-laget men då kombinerat det med juniorträningarna. Nu på sistone har han fått koncentrera sig på enbart a-lagets träningar. Och det går bra för honom.

- Det går bra just nu. Jag hade en bra period i början av juni också men dippade lite sedan under sommaren. Men nu är jag på gång igen och hoppas få fortsätta.

Dennis får viktig matchträning i U21-lagets matcher. Senast mot Hammarby spelade han 90 minuter, hade en språngnick just utanför och var en av de bästa på planen.

- U21 är bra. Man kan få möta Allsvenska spelare men det kan också variera i kvalitet ibland. Men för det mesta är det bra motstånd även om matcherna ibland får en träningsmatchkaraktär. Nu närmar sig slutet av serien och med fyra matcher kvar ska vi slåss om en slutspelsplats så jag tror att det blir bättre matcher framöver.