IK Frej – GIF Sundsvall

• Publicerad 25 mars 2017

Hemmalaget IK Frej Täby startade piggt, men GIF Sundsvall tog successivt över första halvlek och hade flertalet farliga målchanser. Bland annat hade Jonathan Morsay en frispark som gick i ribban och studsade på mållinjen. Wilson  även han ett skapligt läge.

Det var också GIF Sundsvall som i den 37:e matchminuten kunde ta ledningen då Kristinn Freyr Sigurdsson snyggt lobbade in bollen över IK Frejs målvakt och 1-0 till GIF Sundsvall.

I andra halvlek startade Frej åter piggt men närmast mål var åter bortalaget. Marcus Danielsson visade att han var pigg när han banade väg för Wilson som dock fick sitt mål bortdömt och några fler mål skulle det aldrig bli, men en GIF-seger med 1-0. Klart godkänd match både defensivt och offensivt och nu väntar de sista förberedelserna inför Allsvenskan med start den 2 april då vi möter AFC Eskilstuna hemma klockan 15.00.