GIF Sundsvall – Jönköpings Södra IF

• Publicerad 18 mars 2017

Första halvleken var avvaktande från båda lagen som inte skapade särskilt mycket. Jönköping hade dock bäst chanser på mål och spelade mycket på sin högra sida där de stundtals lyckades ta sig igenom.

Annars en händelsefattig första halvlek där det fanns mer att önska från GIF Sundsvall anfallsmässigt. GIF Sundsvall tvingades tidigt att byta Jonathan Morsay då han fick en smäll mot foten och ersattes med Romain Gall.

Andra halvlek i stora drag liknande första halvlek. Jönköping närmast mål efter ett skott i ribban men annars skapade Jönköping mest halvchanser på mål som Tommy Naurin inte hade några större svårigheter att plocka. GIF Sundsvall fortsatte att ha svårigheter framåt och Romain Gall var den som var närmast mål.

Matchen slutade således mållös och 0-0. Nya tag under kommande lördag då det är dags för den sista träningsmatchen innan Allsvenskan drar igång. För motståndet stor Brommapojkarna och matchen spelas på Idrottsparken klockan 15.00.