Förändring gällande direktinsläpp

Till matchen mot Åtvidaberg kommer besökarna på Norrporten Arena inte att kunna köpa sin biljett direkt i insläppen.

De besökare som brukar lösa biljett till västra läktaren eller ståplats kommer ej att kunna köpa sin biljett direkt i inläppet som tidigare. Av säkerhetsskäl gör GIF Sundsvall en förändring och hänvisar alla biljettköp till biljettkiosken bakom den östra läktaren.  Givetvis går det också bra att köpa biljetten i förväg. Läs här hur du gör det

Gustav Strid skriver:

Jag kom 18:10 och fick min biljett 18:40, inte alls bra. Blir besviken över att Giffarna sumpar detta när det kommer mycket folk, och jag är säker på att det är detta publiken kommer att komma ihåg från matchen. Bara att hoppas att publiken hittar tillbaka. Giffarna är skyldig besökarna en ursäkt.
Forza GIF!

Gäst skriver:

Det här är katastrof, ni har gjort ett självmål som förening. Fy satan vad ni gjorde bort er igår, ni kan inte skylla på sundsvallspubliken som inte dyker upp när ni spottar dom i ansiktet. Det var hundratals människor som missade första halvtimmen av matchen igår, lika många vände om och gick hem eftersom det var milslånga köer. 

Tommy Åström skriver:

På skylten vid östra läktaren står det fortfarande att det gäller direktinsläpp till ståplatsläktaren. Många gick därifrån eftersom det var så ringa kapacitet biljettförsäljningen. Trots att jag var där i god tid missade jag 20 min av matchen.

Tommy

Kjell Persson skriver:

Snälla rara, varför säljer ni överhuvudtaget biljetter på kansliet som har öppet tider mellan 09:00-16:00 och har lunch mellan 12:00-13:00, då jobbar vanligt folk och måste alltså ta ledigt för att köpa biljett. Inte underligt att publiken uteblir! Men det är klart att personalen på kansliet måste ju ha samma arbetstider som alla andra, att det påverkar biljettförsäljningen och publikintresset är ju en ointressant sak! Ta en snabbkurs i marknadsföring, man säljer saker och ting, även biljetter, genom att vara tillgänglig, GIF tycks ha samma policy som landstinget, var otillgänglig så blir man inte störd. Den som gick på ishockey på den gamla tiden i Timrå och klagade på långa köer fick svaret ”Kom i tid”, tyvärr lever GIF efter precis samma principer. Passar det inte att komma på vår arbetstid kan ni stanna hemma! Jag vet att man kan köpa biljetter på Manhattan och ATG-ombud samt på Ticnet men om jag skall köpa biljetter på Norrporten skall jag betala 20 kr extra i serviceavgift för att få stå i en kö! Helt obegripligt! Men OK, jag ser väl hemmamatcherna på Canal + då!