Nyheter

Filtrera
Förtydligande från styrelsen

Förtydligande från styrelsen

Styrelsen för GIF Sundsvall vill framföra och förtydliga att vi anser inte att våra supportrar är okunniga kring fotboll utan vi ser väldigt positivt på supportrarnas engagemang för att GIF skall lyckas med sin verksamhet.

Som vi känner Urban Hagblom så tror vi inte heller att han tycker att supportrarna är okunniga, utan vi tror att Urban i stressen valt fel ord, Urban vill mena att han tror att supportrarna  inte förklarligt nog har all kunskap om hur verksamheten bedrivs i detalj.

För styrelsen är engagemanget från supportrar, samarbetspartner, kommunen och övriga fotbollsintresserade oerhört viktigt för att vi ska lyckas att etablera GIF på högsta elitnivå i svensk fotboll och att fortsatt kunna vara det starkaste varumärket för Sundsvall och vår utveckling.

Styrelsen har nu tagit fram en femårig strategi för hur GIF skall verka, med en tydlig vision och tydliga mål. Denna strategi kommer vi att på måndag och tisdag att presentera för alla i personalen och sedan kommer vi att bjuda in till en presskonferens där vi presenterar densamma. Detta gör vi för att alla från medlemmar, supportrar och media skall veta vad vi gör och varför.

GIF Sundsvall, styrelsen

genom Hans Selling, ordförande