Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall förlänger med Erik Granat

GIF Sundsvall förlänger med Erik Granat

GIF Sundsvall förlänger med Erik Granat. Den 21-årige mittfältaren är en av klubbens egenprodukter och har tagit sig från GIF Sundsvalls talangverksamhet till A-laget där han debuterade i Superettan 2014. Samtliga parter har enats om en förlängning som sträcker sig till och med den sista december 2018.

– Vi är mycket glada och stolta över att ha hittat en förlängning med Erik. Han har stor potential att bli en stor profil i GIF Sundsvall. Detta är också ett bevis på vår akademiverksamhet, när vi hittar bra lösningar med egna produkter som gjort denna resa genom hela GIF Sundsvalls verksamhet och vi är överens om en spännande och utvecklande framtid tillsammans, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Granat har hittills i år spelat elva matcher i Allsvenskan och gjorde sitt första allsvenska mål när GIF Sundsvall mötte Djurgårdens IF på bortaplan.

– Erik är en mycket god lagkamrat, seriös elitidrottsman och väldigt talangfull fotbollsspelare. Erik har en stor drivkraft inom sig som gör att han kommer bli en mycket bra fotbollsspelare. Hans spelstil passar utmärkt in i dagens GIF Sundsvall och självklart är vi extra glad att kunna förlänga med spelare som kommer från Sundsvall och är utbildad i föreningen, säger A-lagstränaren Joel Cedergren.