Filtrera

GIF Sundsvall U21 – Örebro SK U21

• Publicerad 16 april 2015
  • U21

Onsdagens match i Folksam U21 Allsvenskan Norra mellan GIF Sundsvall och Örebro SK slutade 1-1. Första 45 slutade mållöst mellan de båda lagen som ligger i den nedre halvan av tabellen. 16 minuter in i andra halvlek kom det första målet och det gjordes av Leo Englund som därmed gjort mål i två matcher i rad, 1-0 till Giffarna.

Det såg länge ut att bli slutresultatet men i matchminut 95(!) så kom Örebros kvittering, Micha Yanez gör mål och fixar därmed Örebros första poäng för året.

I tabellen ligger Sundsvall på sjätteplats med fempoäng på fem matcher och Örebro ligger på åttonde plats med 1 poäng men de har endast spelat fyra matcher.

Nästa U21 match för Sundsvall spelas på hemmaplan mot Gefle onsdagen den 22 april med avspark klockan 17:00. Gefle ligger 1 poäng över Sundsvall i tabellen på femteplats.