Filtrera
GIF Sundsvall vann U21-matchen mot Hammarby

• Publicerad 12 juli 2017
  • U21

Hammarby kom med ett ungt lag till Idrottsparken och GIF Sundsvall hade klart bollinnehav i första halvlek. Första riktigt farliga läget kom efter en frispark från David Batanero som Sebastian Friman höll på att klacka in.

Istället blev det mittbacken David Myrestam som skulle ge GIF Sundsvall ledningen i den 23:e matchminuten efter att han snappat åt sig bollen efter en GIF-hörna och dribblade sig förbi ett flertal spelare för att därefter placerade bollen vid målvaktens högra hörna.

Samuel Aziz var sedan nära att utöka när han kom fri mot målvakt med lyckades inte med avslutet. Istället fick han spela fram Peter Wilson i början av andra halvkek som kunde runda Hammarbys målvakt och slå  in 2-0 till GIF Sundsvall

GIF Sundsvall gjorde flertalet byten i andra halvlek och luftade många spelare från Tipselit. Hammarby jobbade sig in i matchen och kunde reducera till 2-1 genom Marcus Mitander men hemmalaget lyckades hålla undan och slutresultatet 2-1.