James Bangura provspelar med GIF Sundsvall

På tisdag anlände en ny provspelare till Sundsvall. Anfallaren James Bangura ska få chansen att visa upp sitt kunnande i tisdagens U21-match och i träningarna under veckan.

Den store anfallaren har utmärkt sig som en stor målskytt hemma i Sierra Leone där han skjutit in många viktiga mål för Central Parade, hans klubb. Nu är han i Sundsvall under den här veckan.

- En mycket bra chans och möjlighet för mig, säger James om provspelet när han besöker arenan under förmiddagen.

- Jag hoppas på att lyckas och med guds hjälp så gör jag det. Det här steget är något jag vill ta, jag är redo. I Sverige är klubbarna mer professionella än hemma och att gå hit till Sundsvall vore ett perfekt steg på vägen dit jag tillslut vill nå.

- Hittills är jag väldigt imponerad av klubben och staden. Allt är så professionellt här. Alla unga spelare med ambitioner skulle älska att få chansen att vara på ett sådant här ställe.

Fakta James Bangura
Född: 1991  03 24
Längd: 187 cm Vikt 83 kg
Position: Anfallare
Styrkor:
- Jag är en stark anfallare som kan spela tufft, om det behövs. Jag har också ett bra skott, med bägge fötterna, vilket gjort att jag kunnat vara effektiv i målskyttet hemma i Sierra Leone.

James startar på topp i tisdagens match mot Hammarby IF i U21-serien. Matchen spelas klockan 17:00 på Norrporten Arena. Fri entré!

John skriver:

Spännande! Good luck at the trial James. Hope that you impress Sundsvall!

Magnus Schönberg skriver:

Good luck James! Give them hell!
/The receptionist at gamla teatern in östersund ;)

Robin Forslund skriver:

Låter som ett lovande framtidshopp det där, bara hoppas att han får sin vilja igenom när det gäller utvecklingen och att han själv säger sig veta en del av den Svenska elit ligan och jämför med hemlandets så vet han ju en hel del. Du är så välkommen så James, hoppas att du kommer bli en stolt Giffare en dag. Jag håller tummarna för att det ska gå bra för dig under karriären! ;-)