Nyheter

Filtrera
Köp fiktiva biljetter – priser lottas ut vid varje match

Köp fiktiva biljetter – priser lottas ut vid varje match

Stöd GIF Sundsvall genom att köpa fiktiva biljetter till kommande matcher!

Som många vet vid det här laget har Svensk elitfotboll beslutat att köra igång serierna men med tomma läktare på grund av coronarestriktionerna. Vi respekterar beslutet och är väldigt glada över att säsongen äntligen drar igång.

Detta innebär däremot att en stor intäkt för föreningen uteblir och vi behöver därför din hjälp!

Som support till GIF Sundsvall kan du till varje match (både hemma och borta) köpa biljetter så som du vanligtvis brukar göra. Dessa biljetter kommer dock att vara fiktiva och det kommer även säljas till ett fast pris på 50 kronor.

För alla som väljer att stödja oss i dessa tider genom att fylla läktaren fiktivt kommer därför en utlottning att ske, dessa priser varieras till varje match.

Biljetterna kommer att gå till vår redan befintliga kampanj ”Är du en GIF-hjälte”, det är därför viktigt att du som väljer att stödja oss med en fiktiv biljett märker din swish med vilken match du väljer att köpa biljetterna till.

SWISHA TILL 123 162 99 97 (pris: 50 kr per biljett, skriv exempelvis ”GIF-Umeå”)

GIF Sundsvall kommer gå ut med informationen i sociala medier när varje match ”biljettsläpp” startar. Den fiktiva biljettförsäljningen avslutas alltid samtidigt som matchen startar.

Var med och dela gemenskapen med oss, fyll läktaren och häng med i säsongens alla heta matcher genom att streama ditt favoritlag genom Dplay för 299 kr/månad.

Spelschema