Nyheter

Filtrera
Mållös tillställning på Tele2 Arena

GIF Sundsvall inledde piggt och hade mycket av spelet under första halvlek. Eric Larsson kom flera gånger runt på högerkanten och kunde slå in bollen mot mål men dessvärre utan något resultat.

Närmast mål Kristinn Freyr Sigurdsson som sprang sig fri men aldrig lyckades avsluta då han for i backen strax utanför straffområdet. Eric Larsson och Jonathan Morsay hade även de varsin farlig målchans i första halvlek.

Under första halvlek fanns det flera diskuterbara straffsituationer och både GIF Sundsvall och Hammarby IF hade spelare som gick omkull i straffområdet men domare Magnus Lindgren lät spelet fortlöpa.

Hemmalaget men ny energi i andra halvlek tog över matchen och pressade GIF Sundsvall hårt och skapade flertalet farliga målchanser. Ex-giffaren Pa Dibba hade minst fem heta lägen varav ett jätteläge bara några decimeter från mål, där han inte lyckades att träffa bollen. Det var nog många giffare som hade andan i halsen under de sista 20 minuterna av matchen men Hammarby lyckades aldrig sätta bollen i mål och GIF Sundsvall lyckas hålla undan.

GIF Sundsvall tappade för mycket boll i andra halvlek och Tommy Naurin sattes verkligen på prov och gjorde flertalet fina räddningar. Slutresultatet 0-0 och vi tar med oss en poäng hem till Sundsvall.

Nästa match spelas redan nu på onsdag klockan 19.00 hemma på Idrottsparken då vi gästas av IF Elfsborg.