Bli medlem i GIF Sundsvall

Medlemmarna är basen i alla föreningar och vi i GIF Sundsvall är oerhört stolta och tacksamma över våra medlemmar. GIF Sundsvall har ett mål att bli Norrlands största förening och det blir vi om antalet medlemmar är fler än 3.000 och det är också föreningens mål.

Föreningen tror att du har ett stort fotbollshjärta och vill vara med att stödja oss i det fortsatta arbetet.

Ett arbete som består av många delar och vanligtvis kopplas detta arbete endast ihop med elitfotboll trots att föreningen driver både en framgångsrik ungdomsverksamhet och ett stort socialt arbete ibland annat genom projektet Back2Basic som två år i rad vunnit pris för sina insatser.

Så blir du medlem i GIF Sundsvall:

Besök oss på kansliet eller skicka ett e-postmeddelande där du anger vilken typ av medlemsskap du ansöker om följt av namn, adress, postnummer, ort, personnummer (ej de fyra sista). Skica ert e-post till medlem@gifsundsvall.se

I samband med medlemskort erhålls en komplett beskrivning av förmåner förutom biljett till en hemmamatch. Vill ni ändra medlemsskapet eller har frågor ring GIF Sundsvalls kansli 060 – 66 37 70 eller maila till medlem@gifsundsvall.se.

Det går givetvis även bra att betala medlemsavgiften via internetbank eller Giro. Ange då vårt plusgironummer 177055-1 och ange namn och adress.

Priser för medlemsskap 2014:

Supersupporter 550kr

Familjemedlem 400kr

Enkel medlem 250kr

Pensionär 150kr

Ungdom 150kr

Bli medlem här