Myrestam: Tiden i Sundsvall har varit riktigt bra

GIF Sundsvalls David Myrestam lämnar klubben för norska Haugesund. Den starke vänsterbacken tar med sig många goda minnen från tiden i ”Norrlandslaget”.

Det blev 92 seriematcher för GIF Sundsvall efter flytten från Västerbotten för David Myrestam innan han valde att ge sig iväg på ett nytt äventyr i Norge. Dessa är vänsterbackens egna ord om flytten:

- Jag har haft en riktigt bra tid i Sundsvall där jag har utvecklats som fotbollsspelare och haft många härliga människor runt mig. Jag tror att ett miljöombyte efter 3,5 år kommer att göra gott för min fotbollsmässiga utveckling.

- Jag har fått en väldigt positiv bild av Haugesund som klubb och ser fram emot att spela i Tippeligan. Det är en klubb som ska vara med och utmana i toppen om europaplatser, och som verkligen vill ha mig i klubben.

- Jag har många i och runt GIF Sundsvall jag vill tacka, men framförallt mina lagkamrater, tränare och våra supportrar. Jag är väldigt glad att jag fick vara med och bidra till att klubben tog sig tillbaka till Allsvenskan.


David Myrestam, epitetet ”Stor och stark, giffare” personifierad.