Officiellt: Tommy Naurin förlänger sitt kontrakt!

GIF Sundsvall kan idag stolt meddela att målvakten, Tommy Naurin, har förlängt sitt kontrakt med GIF Sundsvall med ytterligare ett år.

Så här ser det pressmeddelande ut som klubben skickade om nyheten:

Det är med glädje som GIF Sundsvall idag kan meddela att man nu kommit överrens med målvakten Tommy Naurin om en förlängning av hans kontrakt med ytterligare ett år. Tommy värvades till klubben 2010 och var starkt bidragande till att laget tog sig till Allsvenskan med 14 hållna nollor på 28 matcher i målet under fjolårets säsong.

Tommy själv om det nya avtalet:

- Jag hade ambitionen att förlänga mitt kontrakt med klubben redan innan det var klart att vi skulle gå upp i Allsvenskan. Under två års tid har jag varit med och kämpat för att gå till Allsvenskan och jag ser fram emot att få spela där med GIF Sundsvall. Genom förlängningen så har jag nu gett mig själv möjligheten att få göra det i höst och under nästa säsong.

- Jag känner mig trygg här och kommer att kunna hitta formen i lugn och ro.

GIF Sundsvalls manager Sören Åkeby om förlängningen av Tommys avtal:

- Vi är jätteglada över att ha förlängt kontraktet med Tommy Naurin. Han var bidragande till vårt avancemang till Allsvenskan och vi får en jättebra konkurrenssituation framöver.

Tommy ”Knogjärn” Naurin stannar i GIF – ett populärt beslut
tycker fansen? Berätta vad du tycker på facebook.com/gifsundsvall