Robbin Sellin: Skönt att vara inne i det

Robbin Sellin, nyförvärvet från Brage, kastades in i hetluften direkt efter övergången till GIF Sundsvall. På måndag gjorde han sin första träning och på tisdagen var han med i U21-lagets match mot AIK.

-Det var skönt att komma in i det direkt och nu är matchdebuten avklarad. Nu är det bara att köra på och ha fokus på träningarna som kommer.

Träningarna med laget har bara varit en till antalet när den här intervjun görs, detta då laget hade en golftävling på onsdagen. En tävling där Robbin Sellin stod som vinnare..

- Jag har bara gjort en träning än så länge men man märker ju direkt att tempot är högre här än i Brage  – och det ska det ju vara också! Sedan har jag märkt att laget spelar en teknisk fotboll och att de gillar att spela efter marken – precis som jag.

Fytten till Sundsvall var inget svårt beslut enligt Robbin. Han har varit här tidigare på besök och gillade då vad han såg av både staden och klubben.

- Sundsvall är en mysig liten ”storstad” där allt finns och där allt finns i närheten. Rent fotbollsmässigt så finns här fantastiska träningsmöjligheter året runt. Tar man dessutom med alla duktiga fotbollsspelare omkring mig så finns det riktigt bra möjligheter för mig att utvecklas i GIF Sundsvall.