Sellin om matchen mot Syrianska: Vi åker dit för att vinna!

Det är en viktig match som väntar för GIF Sundsvall i den 27 omgången av 2012 års Allsvenska. Syrianska borta och tre poäng finns att vinna för det lag som lyckas bäst.

Robbin Sellin anslöt till GIF Sundsvall under sommaren från Superettanklubben IK Brage. Nu spelar han allsvenskt och det vill han göra även 2013. Han är redo att kriga för tre poäng borta mot Syrianska och ta ett stort steg mot nytt kontrakt.

”Det är en viktig match men det är också sådana matcher som man älskar att spela. Vi har haft ett litet uppehåll sedan vår senaste match och full fokus har legat på matchen nu på måndag. Vi är väldigt laddade och vet vad som gäller då och vi siktar på tre poäng”.

” Det är aldrig roligt att vara indragen i en streckstrid och på måndag  vill såklart båda lagen vinna. De vill undvika att hamna bakom oss medan vi siktar på att ta oss uppåt i tabellen. Det är svårt att säga om något av lagen gynnas eller missgynnas av den anspänning som matchen innebär men vi vet vad vi vill och vi ska göra allt vi kan för att ta tre poäng”.

Anna G Lindblad skriver:

Ni tar detta! Heja, säger melvin Karppinen:) 4år