Två spelare på besök

GIF Sundsvall har i veckan besök av två spelare som tränar med laget. De båda kommer från lägre divisioner och ska också vara med i U21-matchen mot Gefle på onsdag.

Det handlar om mittfältaren Linus Christensen (21 år) och Durim Berisha (26 år). Två killar med ambitioner om att spela på en högre nivå. På bilden ovan syns Linus och Durim flankera Pa Dibba på varsin sida.

- Det är på tiden att jag får chansen att testa på en högre nivå. Jag är 26 år nu så det var dags. Ifjol var jag skadad men jag har tränat hårt och det har gått bra i inledningen av säsongen så jag är tillbaka nu, säger Durim Berisha, till vardags ytter i Spårvägens FF.

- Jag har fått ett positivt intryck av klubben. Här är sjyssta killar och det är skillnad på organisationen mot det jag är van.

- Jag provspelade med GIF i vintras och de ville titta lite mer på mig nu, berättar Linus Christensen, en mittfältare från Värmdö IF.

- Min tränare i Värmdö är bekant med Sören Åkeby sedan länge och det är väl genom honom jag fått chansen. Det är stort och jag är sugen på att ta steget.

Imorgon klockan 17:00 möter GIF Sundsvall Gefle IF på Norrporten Arena i U21-serien.
Om alla papper hinner registreras så kommer de båda herrarna att visa upp sig i den matchen. Varmt välkomna Linus och Durim!