Filtrera
U21 föll mot AIK

• Publicerad 12 april 2016
  • U21

GIF Sundsvall föll mot AIK i dagens U21-match som slutade 5-2. GIF Sundsvall gjorde en fin första halvlek mot ett starkt AIK som ställde upp med 10 stycken A-lagsspelare dagen till ära. GIF Sundsvall tog ledningen i matchen och hade gjort 0-2 inom loppet av fyra minuter, mål av Shpetim Hasani och Peter Wilson. Ställningen i halvtid var 2-2 efter en riktigt bra första halvlek av GIF Sundsvall där man i stora delar förde matchen.

Stefan Ålander fick dessvärre kliva av efter 30 minuter in i matchen och så även Johan Eklund i andra halvlek och GIF Sundsvall orkar inte stå emot i andra halvlek och AIK tar således över matchen med slutresultatet 5-2.

Nästa U21-match spelas mot Örebro SK hemma på Norrporten Arena den 19:e april klockan 17.00.