U21: Hemmaseger med 2-0

GIF Sundsvall besegrade Hammarby med 2-0 i U21-seriens tolfte omgång.Provspelarna James Bangura och Robert Hammarstedt utmärkte sig.

Det blev en komfortabel 2-0 seger tillslut för ett namnkunnigt hemmalag i matchen mot Hammarby. I GIF imponerade många spelare och en av de bästa var Robert Hammarstedt, till vardags i Selånger FK. De egna talangerna Granit Buzuku, Dennis Olsson, Patrik Broman och Joakim Nilsson var också de rejält på spelhumör och deltog i det mesta av det bästa.

Provspelande James Bangura imponerade inledningsvis och han nickade in Rikama-Hinnenbergs fina inlägg redan i den 8:e minuten. Naturligt nog mattades han av ju längre matchen pågick och han hade säkert förvaltat något av de tre kanonlägen han fick – men som han missade – om han varit piggare då. Ari Skúlason fick välbehövlig speltid efter att ha missat a-lagets Allsvenska match mot Djurgården på grund av avstängning. Han var den som sköt 2-0 målet med halvtimman kvar och detta gjorde han med högerfoten (!).

Tommy Naurin höll nollan i sin comeback efter skadan och såg ut att trivas väldigt bra.

 

Så spelar GIF U21 (4-2-3-1):

Tommy Naurin

Dennis Olsson, Robert Hammarstedt (Selånger), Joakim Nilsson, Patrik Rikama-Hinnenberg

Nuri Mustafi, Ari Skúlason

Daniel Sliper, Granit Buzuku, Patrik Broman

James Bangura (Provspelare)

Avbytare: Johan Sjöberg, August Edström, Markus Svärd, Lucas Dullaghan, Erik Granath, Filip Glantz, Cevin Dotson.

Robin Forslund skriver:

Det ser ut som att det står ett starkt lag på Norrporten kl 17, dessa killar ska oxå försöka försvara de blå vita färgerna. Forza GIF!!! :-)