Nyheter

Filtrera
”Vi känner oss väl förberedda”

”Vi känner oss väl förberedda”

Efter en trist förlust senast mot IK Sirius så är det nu dags för nya tag. På måndag möter vi Djurgårdens IF på Tele2 Arena med avspark klockan 19.00

Mittfältaren Lars Krogh Gerson är tillbaka efter sin skada och gjorde sin första match mot IK Sirius men var inte nöjd över prestationen och hoppas på bättre resultat mot Djurgårdens IF.

– Första matchen mot Sirius gick inte så bra. Jag hoppas att det går bättre för mig personligen och för laget och att vi får med oss ett bra resultat. Vi skapar många chanser mot Sirius och borde leda med 2-0 om vi hade gjort mål på de chanser vi hade. Sedan faller vi ihop i andra.  Vi får skylla oss själva och ta tag i oss själva. Vi får göra en bättre match och avsluta bättre än senast, säger Krogh Gerson.

Djurgården vann senast mot Kalmar med 4-1 och har resultatmässigt blandat och gett under de hittills spelade matcherna. De har tagit 21 poäng och ligger för tillfället på en sjätteplats i tabellen.

– Det blir en kul match mot Djurgården. Det är ett bra lag som har en bra form. De har fått in lite duktiga och rutinerade spelare från utlandet som det ska bli kul att möta dem. Vi har kört på bra här på HK-vallen och fått in bra pass eftersom det varit en nio dagar emellan matcherna så vi har förberett oss bra och jobbat med det vi gjorde dåligt förra matchen. Sen har vi ju kollat på det som Djurgården är bra på, så vi känner oss väl förberedda inför kommande match, säger Krogh Gerson.

Foto Nils Jakobsson/BILDBYRÅN