Nyheter

Filtrera
”Vi ser pigga ut och känslan inför helgen är bra.”

”Vi ser pigga ut och känslan inför helgen är bra.”

Imorgon klockan 17:30 rullar allsvenskan igång igen för GIF Sundsvalls del efter landslagsuppehållet. På schemat står IK Sirius på Studenternas, ett lag som haft en väldigt fin säsong och som vi återfinner på en femteplats i tabellen. Man kommer närmast från två raka förluster, nu senast mot ett pånyttfött Kalmar FF.

GIF Sundsvall kommer stärkta av segern senast mot Örebro SK där man trots en man mindre vände underläge 0-1 till en 2-1 seger efter fina mål av Linus Hallenius och Peter Wilson.

Försvararen David Myrestam ger sin syn.

Du såg pigg ut mot Örebro, hur kändes matchen?

Matchen mot Örebro kändes bra både personligen och lagmässigt. Jag tycker att vi höll i taktpinnen genom stora delar av matchen, även i slutet trots att vi var en man mindre. Vi skapade många farliga chanser och det var ett klart steg framåt.

Hur viktig var segern för lagmoralen?

Segern var såklart väldigt upplyftande för gruppen. Känslan av att vi tillsammans kan vända ett underläge till seger med en man mindre ger oss tro på det vi gör och det behöver vi inför slutskedet av serien.

Hur känns gruppen inför Sirius borta?

Jag tycker att det känns som att vi har fått ett lyft av senaste segern och en ledig helg. Vi ser pigga ut och känslan inför helgen är bra. Vi har revansch att utkräva och vet att vi kan vinna om vi jobbar hårt och följer spelplanen.