Nyheter

Filtrera
”Vi ska visa att senaste vinsten inte var en tillfällighet”

”Vi ska visa att senaste vinsten inte var en tillfällighet”

På lördag är det returmatch borta mot Halmstads BK och GIF Sundsvall åker söderut under morgondagen. Matchen spelas klockan 16.00 på Örjans Vall och laget hoppas kunna göra en repris från den senaste matchen och plocka ytterligare tre poäng mot Halmstad.

GIF Sundsvall vann med 1-0 mot Halmstad efter att Eric Larson lyckats forcera in bollen. Ett mål som också blev matchens enda.

– Vi gjorde en bra träningsvecka inför förra matchen mot Halmstad. Alla har förstått allvaret och vi har på oss blåstället varje minut både vid träning och vid match. Det var en extra stor spänning och press inför matchen och att vi presterar och vinner vilket bådar gott framåt. Det var ett stort steg som grupp att vinna en sådan match, säger Tommy Naurin.

Glädjande är att GIF Sundsvalls båda spanjorer nu är klara för spel. Carlos Gracia blev klar till den förra matchen mot Halmstad och gjorde sin debut i Allsvenskan då han blev inbytt i slutskedet av matchen. David Batanero är även han nu klar till matchen på lördag.

– Vi kan inte nöja oss med den senast prestationen. Vi ska se till att inte förlora denna match heller och visa att senaste vinsten inte var en tillfällighet. Jag kan lova att blåstället varit på även denna vecka. Konkurrensen är högre än vanligt och det har varit många positiv bitar, men i slutändan är det arbetsinsatsen som avgör, säger Naurin.