Nyheter

Filtrera
David Myrestam om framtiden och sin tid i GIF Sundsvall

David Myrestam om framtiden och sin tid i GIF Sundsvall

I över 8 år har David Myrestam spelat för GIF Sundsvall. Han har gjort en lång resa med oss som tar sin start 2009 då han kom till Sundsvall från Umeå som 22-åring. Han har gjort över 200 tävlingsmatcher för klubben och har spenderat större delen av sin elitkarriär hos oss.  

David har tagit beslutet att avsluta sin fotbollskarriär efter denna säsong. 

“Det är få förunnat att få avsluta karriären i en klubb man spelat i såhär länge, som man har så mycket känslor för och med så många fina vänner i och runt laget. Det är jag otroligt glad och tacksam över.  

Jag vill rikta ett stort tack till alla lagkamrater, ledare, supportrar, rehab-team, anställda i klubben och alla andra Giffare som jag korsat väg med under de här 8,5 åren. Ni har gett mig massor och jag kommer alltid att komma ihåg er. Jag hoppas att jag framöver ska lyckas tacka er personligen. Jag vill också tacka min sambo Moa för alla uppoffringar och allt ovärderligt stöd de senaste 10 åren. 

Hur mycket jag än älskar att spela fotboll och representera GIF Sundsvall så säger kroppen ifrån och har gjort det ett tag nu. Just nu är det nog mest bara huvudet som inte vill sluta. Kroppen är färdig. Det är slitsamt med elitidrott, men det är ju också en del av charmen. Jag är väldigt stolt över att ha spelat över 200 tävlingsmatcher för Giffarna.  

Under de här åren har jag samlat på mig väldigt många fina minnen och relationer. Avancemanget till Allsvenskan 2011 är kanske det finaste minnet, och det vore ju en dröm att få avsluta karriären med att göra samma sak igen 10 år senare.”  

GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom har följt Davids resa på nära håll genom åren och beskriver honom som en helt fantastiskt person.  

”David är en otroligt betydelsefull person för GIF Sundsvall. Han är en fantastisk person och ledare som bidragit med många olika kvaliteter genom åren, både som person och fotbollsspelare. Han är och kommer alltid att vara viktig för GIF Sundsvall”  

Du är betydelsefull! Tack för allt och stort lycka till i framtiden.