Nyheter

Filtrera
Ferran Sibilia har valt att inte förlänga över 2019

Ferran Sibilia har valt att inte förlänga över 2019

Vår assisterande tränare Ferran Sibila har bestämt sig för att lämna Sundsvall av personliga skäl.

GIF Sundsvall kommer fortsatt att arbeta med Ekkono method och det är inte klart ännu hur och om Ferran ska ersättas.

Ferran kom till GIF Sundsvall inför 2017 och har gjort ett starkt avtryck i föreningen både som människa och tränare, men avståndet till nära och kära gör att han flyttar närmare hem.

– Jag har trivts jättebra i Sundsvall med alla i klubben, laget och supportrarna. Men det här beslutet är inte grundat på det utan på avståndet till min familj och mina vänner. Det är ett tufft beslut att ta eftersom jag inte tror att lagets resa är över, men ibland måste man fatta tuffa beslut. Jag vet inte vad som händer i den närmaste farmtiden men GIF Sundsvall-familjen och Sundsvall kommer alltid att finnas i mitt hjärta, säger Ferran.

GIF Sundsvall kommer fortsatt att arbeta med Ekkono method och det är inte klart ännu hur och om Ferran ska ersattas.

– Det är otroligt tråkigt för oss såklart, men samtidigt har jag stor förståelse för Ferran. Han har varit långt borta från familjen under en längre tid och man måste respektera beslut som någon fattat utifrån sitt hjärta. Vi har haft och har en bra dialog och det är inte omöjligt att vi får se honom här igen en dag, säger Urban Hagblom, sportchef.

Vi från Giffarna är stolta över att ha fått ha Ferran hos oss och vi önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär.