Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall förstärker på försäljning och marknad

GIF Sundsvall förstärker på försäljning och marknad


GIF Sundsvall genomför förändringar på marknad – och försäljningssidan och förstärker med en ny medarbetare. Roine Söderlund kliver in och kommer tillsammans med övriga teamet att fortsätta utveckla marknadssidan i linje med föreningens övergripande strategi för att nå de kommersiella målen.

– Det är en helt ny organisation, från tränare till klubbchef . Det lockar att få vara med och skapa ett helt nytt arbetslag. Det finns alla möjligheter att växa för Giffarna, säger Roine Söderlund.

Han har själv en idrottsbakgrund och har tagit med sig vinnarinstinkten och lärdomar från sporten in i yrkeslivet.

– Jag har lång erfarenhet inom marknad, sälj och kommunikation i olika branscher och roller, säger Roine Söderlund.

Att Söderlund är taggad inför uppgiften är tydligt och han börjar förbereda sig inför att komma igång med uppdraget ordentligt innan sommaren.

– Jag hoppas kunna bidra med mitt stora kontaktnät, komma ut och presentera GIF för nya relationer och partners, säger Roine Söderlund.

Det är en erfaren yrkesman som kommer bli en tillgång för GIF Sundsvall, menar försäljnings- och marknadschefen Lars Nylén.

– Vi är glada att välkomna Roine Söderlund till GIF Sundsvalls marknadsavdelning. Med sin omfattande erfarenhet inom försäljning och kommunikation, samt ett stort nätverk, kommer Roine vara en värdefull tillgång för oss. Dessutom har han även en imponerande bakgrund inom fotboll och bandy, inklusive att ha varit elitdomare i bandy och dömt två SM-finaler. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och dra nytta av Roines kompetens. Välkommen till laget, säger Lars Nylén.

Erik Karlsson

Content Creator

erik.karlsson@gifsundsvall.se