Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall fyller luckan med nytt P05-lag!

GIF Sundsvall fyller luckan med nytt P05-lag!

GIF Sundsvall har fyllt luckan där vi tidigare saknat ett P05-lag. Tillsammans med föreningen Unite Sundsvall från Nacksta har GIF Sundsvall nu ett P05-lag som kommer att heta GIF Sundsvall P05 Unite och som kommer att spela under Giffarnas organisation.

– Detta är spelare som inte tillhört något lag sedan tidigare. Vi har inte tagit emot spelare från andra lag och vill spelare byta så måste det finnas en bra förklaring till varför man vill byta. Vi vill inte ta spelare från andra lag i distriktet utan istället ge fler spelare chansen som inte tillhört något lag, säger Ramiz Idic, tränare för GIF Sundsvall P05 Unite.

Laget tränar måndagar, onsdagar och torsdagar under ledning av Ramiz Idic och Josef Haji och laget kommer att spela sin första turnering då man kommer att vara med i Sundsvall Fair Play Trophy.

Laget behöver alltjämt förstärkning och har du eller ditt barn intresse så skicka ett mail till unite.sundsvall@gmail.com eller ring Ramiz Idic på telefonnummer: 070-537 05 56.

– Vi från Giffarna och ledningen på ungdomssidan är väldigt glada över detta samarbete. Att fylla denna lucka var viktigt för oss, säger Lotta Rising, ungdomsansvarig.