Nyheter

Filtrera
GIF SUNDSVALL OCH HOOME TILLSAMMANS

GIF SUNDSVALL OCH HOOME TILLSAMMANS

Ni är vana att se dem på fotbollsplanen, men nu får ni se dem i en helt annan miljö. GIF-spelarna visar upp vardagslivet i en Gif:fierad lägenhet på Norra kajen.

I annonsen för etagevåningen på Norra kajen kan vi se Linus Hallenius njuta av soluppgången med en kopp kaffe ute på terassen. Vi ser Robert Lundström välja ut kläder för dagen och Pontus Engblom ta hand om tvätten.

I köket ser vi Albin Palmlöf och Dennis Olsson förbereda inför tacoskvällen.

I vardagsrummet firar de tillsammans att Sverige gjort mål mot Grekland.

Lägenheten är en fyrarummare på Jaktgatan på Norra kajen, den är 104 kvm och består av två våningsplan. Med utsikt över Sundsvallbron på ena sidan och Sundsvalls stadskärna på andra sidan har den ett av stans hetaste lägen. Den har ett påkostat Marbodalkök med vinkyl och ett integrerat högtalarsystem i alla sociala ytor på entréplan, vilket gör den perfekt till att samla kompisarna för taco- och fotbollskväll.

Bakom annonsen står mäklarbyrån Hoome Mäkleri som nyligen inlett ett samarbete med GIF Sundsvall.

Är du intresserad? Klicka här: https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-norra-kajen-sundsvalls-kommun-jaktgatan-7-17990756  

Går du i säljtankar eller känner du någon som ska sälja sin bostad? Säljer du med Hoome Mäkleri bjuder de just nu på deras populära tjänst ”Hoome View” om uppger ”GIF” när du bokar in ett möte. Mer om den tjänsten finner du på Hoomes hemsida.

För alla dessa försäljningar får GIF Sundsvall en kickback från Hoome, det är ett helt nytt sätt att kunna stötta sin favoritförening. Kontakta gärna Hoome på 060-741 41 10 eller giffarna@hoomemakleri.se.