Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall söker ny klubbchef

GIF Sundsvall söker ny klubbchef

GIF Sundsvall bildades 1903 och är sedan 1950-talet mest känd som en elitfotbollsklubb med totalt 19 säsonger i högsta serien, Allsvenskan. I dagsläget hittar du GIF Sundsvall i Superettan med ett tydligt mål att inom en snar framtid återigen vara en stabil allsvensk förening.

GIF Sundsvall är ett av Sundsvalls starkaste varumärke genom sina olika fokusområden:

⇒ Att bedriva både en elitförening och en breddförening för damer och herrar.

⇒ Att vara en aktör i samhället för att öka integritet och minska utanförskap, CSR.  

⇒ Arbetet med Unicoach, det vill säga en akademi för unga elitsatsande fotbollsspelare. 

⇒ Vara en folklig förening där god kommunikation och ett tydligt varumärke finns. 

Är du affärsmässig, marknadsinriktad och har ett stort socialt nätverk? Är du en tydlig och erfaren ledare som har förmågan att driva GIF Sundsvall mot allsvensk fotboll? Läs vidare och se om du är rätt person att anta utmaningen som GIF Sundsvalls Klubbchef! 

Arbetsuppgifter som Klubbchef i GIF Sundsvall 

Som Klubbchef i GIF Sundsvall är du den som skapar, utvecklar och utökar de affärsrelationer som finns i anslutning till GIF Sundsvall. Ett av dina fokusområden är att utveckla och öka GIF Sundsvalls nätverk genom marknadsaktiviteter och försäljning tillsammans med övriga säljare i GIF Sundsvall. Det ska finnas ett tydligt värde att var en del av GIF Sundsvall oavsett om man har ett brinnande intresse av fotboll eller inte. Du är den person som har ett övergripande operativt ansvar över hela organisationen från yngsta lag till seniorfotboll. Till din hjälp har du en sportchef, säljare samt övrig personal. Ditt direkta personalansvar har du för cirka 10 personer.

Du har det övergripande budgetansvaret för GIF Sundsvall. Styrelsen i GIF Sundsvall är den du rapporterar till. Din uppgift blir att driva de olika delarna inom GIF Sundsvall mot det sportsliga målet att GIF Sundsvall ska spelar i Allsvenskan samt vara en förening med samhällsengagemang, folkliga och ett av Sundsvalls starkaste varumärke.

Vem är du?

Utbildningsmässigt så ser vi gärna utbildning inom ekonomi eller marknad eller andra relevanta utbildningar för jobbet. För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetslivserfarenheter som liknar dessa. Du bör ha ett intresse för föreningslivet och idrott men din personlighet kommer att väga tungt i denna rekrytering. Ett krav är att du tidigare haft personalansvar och budgetansvar och erfarenhet av att få med dig personal mot gemensamma mål. Meriterande är om du tidigare jobbat inom B2B försäljning. Du är som person prestigelös och trygg och har en förmåga att skapa en god kommunikation och starka team.

Vi kommer att sätta stort värde på din kommunikationsförmåga då du i tjänsten kommer att kommunicera med såväl ideell arbetskraft som med media. 

Krav för tjänsten är mycket god datavana samt körkort B. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare 

Arbetstid och lön

I första hand dagtid med kvällar förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar GIF Sundsvall med OnePartnerGroup, dina ansökningshandlingar i form av cv och personligt skickar du in via onepartnergroup.se. Observera att urvalet sker löpande senaste ansökningsdag är 2020-11-12. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Vedman, 0660–689 602. 

Välkommen med din ansökan! 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Henrik Lindgren lämnar GIF Sundsvall