Nyheter

Filtrera
Inför Trelleborgs FF-GIF Sundsvall

Inför Trelleborgs FF-GIF Sundsvall

Giffarna har rest ner till Skåne för att ta sig an Trelleborgs FF. Skånelaget kommer från en mörk period då man på de senaste sex matcherna har fem förluster och en oavgjord och är i skriande behov av poäng.

Klubben ligger för närvarande på en femtonde plats i tabellen med tolv inspelade poäng efter sexton matcher och har fyra poäng upp till en kvalplats som Brommapojkarna har för tillfället.

Det ska föras till protokollet att Trelleborg haft svåra matcher på slutet, man har mött serieledande Hammarby i två raka matcher och där man på bortaplan förlorade med uddamålet, 1-0. Dessförinnan mötte man formstarka Östersund.

Giffarnas trend är desto bättre, tre raka utan förlust trots ett ganska tufft spelschema. Efter segern borta mot Kalmar så tog man poäng både av Djurgården på bortaplan samt senast på hemmaplan mot IFK Norrköping där Linus Hallenius gjorde ett drömmål inför en jublande glad hemmapublik och trots att Norrköping var dominerande så hade man med lite flyt kunna få med sig tre poäng efter att Jonathan Morsay sprungit sig fri men där Isak Pettersson kom ut bra och avstyrde.

Till matchen idag är David Batanero och Juanjo Ciercoles tillbaka i truppen. Pol Moreno är avstängd efter det röda kortet han ådrog sig i slutskedet av matchen senast. I övrigt saknas Lloyd Saxton som blev pappa idag och sedan tidigare Chidi Omeje och Tommy Naurin.

Matchen börjar 19:00 och för er som inte är på plats så sänds matchen på Cmore. Nu går vi för tre poäng!