Nyheter

Filtrera
Klubbchefen: Tack för ett jättefint jobb

Klubbchefen: Tack för ett jättefint jobb

Ja, då var premiären avklarad!

Vilken dag det blev. Både sportsligt och arrangemangsmässigt.

”Dagen” började egentligen redan kvällen innan då vi konstaterade att planen var i ett mycket tveksamt skick och att det fanns en uppenbar risk att matchen inte skulle kunna genomföras där. Omedelbart började kontakter att tas vilket landade i en besiktning direkt på tisdag morgon. På plats fanns personal från arenaägaren, deras underentreprenörer, representanter från SvFF (både fysiskt och digitalt), matchdelegaten, representanter från domarkommittén och naturligtvis vi och kollegorna från Helsingborgs IF. Efter några misslyckade försök  att fixa till planen så fattades beslutet att flytta matchen till Studenternas i Uppsala.

Det innebär att hela arrangemanget ska flyttas till en ny spelplats med oss som ansvariga att alla funktioner finns på plats. Vi pratar om allt från bollkallar till speaker och att vår LED-reklam ska med rent visuellt och domarna ska ha kaffe. Som ni förstår så finns det en rad små och stora funktioner som kräver en massa människors insats för att det ska bli bra.

Och vi genomförde ett klanderfritt arrangemang!

Det finns så många som jag vill tacka för ett jättefint jobb.

Tack till vännerna på Svensk Elitfotboll för era råd och ert stöd med bland annat kontakterna med Discovery+. Tack till Uppsala kommun för ett superbra bemötande och en exemplarisk service på Studenternas. Och naturligtvis att ni så snabbt kunde ställa upp när vi behövde er hjälp. Tack till IK Sirius för allt ni gjorde för oss igår och för all utrustning vi fick låna av er. Ett jättestort tack till Uppsala 86ers AFF för att ni med ingen tid alls kunde rycka ut och hjälpa oss. Dessutom vill jag tacka matchdelegaten som var ett bra stöd under hela dagen och även till personalen hos Discovery+ som agerade på ett mycket professionellt, rutinerat och lugnt sätt.

Självklart också ett varmt tack till Helsingborgs IF för en bra och förstående dialog och ett mycket professionellt uppträdande under hela dagen.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort, varmt och kärleksfullt tack till vårt eget folk. Jäklar så glad jag är att ni finns!

Tack till Cissi, Fredrik och ”Fimpen” som planerade om era dagar för att följa med och hjälpa oss. Ni är bara bäst!

Ett lika stort tack till Lotta, Urban, Micke och Mackan som organiserade och genomförde allt på ett utomordentligt sätt. Jag är så stolt och glad att få jobba tillsammans med er.

Ett fantastiskt stort och beundransvärt tack till våra spelare och ledare som bara ställde om siktet efter beskedet om flytt och åker ner och gör en grym insats. Jag satt igår på läktaren och imponerades av spelet. Jag älskade intensiteten och aggressiviteten. Viljan, engagemanget och hjärtat. Det gav så mycket energi.  När sedan Johan Bengtsson, mycket välförtjänt trycker in 2-2 på stopptid så satte det punkt för en tuff men mycket, mycket bra dag!

/ Tomas Litström, klubbchef GIF Sundsvall