Stolt Giffare

Stolt Giffare

  • Publicerad 17 maj

GIF Sundsvall behöver DIN hjälp!

Projektet ”Stolt Giffare” syftar till att trygga ekonomin över tid. Stötta Norrlandslaget med 600 kr och få en unik halsduk som endast finns i begränsad upplaga för denna kampanj.

Dessutom deltar du i en utlottning av en fotbollsresa våren 2020, någonstans i Europa tillsammans med GIF-representanter. Alla som är med i kampanjen får dessutom sitt namn på en skylt på NP3 Arena som tack.

Klicka här för att bli en Stolt Giffare (länk till webbshop)

Eller swisha 600 kr (högre belopp går givetvis också bra) till 123 500 28 45. Glöm inte att skriva adress i meddelanderaden.

 


 

GIF Sundsvall har ett starkt lag i svensk elitfotboll. Vid sidan av planen förs en ständig kamp för att skapa ekonomiska förutsättningar för att ta nästa steg.

Nuvarande ekonomiska läge är tufft och vi behöver DIN hjälp för att säkerställa att vi i fortsättningen kan ha ett lag i den yppersta eliten. Vi ser positivt på framtiden då nya intäkter i form av det tv-avtal som kommer nästa år, och i en treårsprognos ser vi en stark ekonomisk tillväxt. 2020 prognostiseras ett plusresultat om 0,6 miljoner och under år tre ett plusresultat om 5,7 miljoner. Detta under förutsättning att föreningen genererar ett nollresultat 2019.

Vi behöver hjälp från såväl privatpersoner som företag. En kulturförändring genomförs nu i föreningen där styrelse och ledning avser att vara ärliga och transparenta mot samarbetspartners, medarbetare och media för att återfå tilliten.

En del av planen är att erbjuda dessa paket.

Även om föreningens ekonomi är i ett kritiskt läge så känner styrelse och ledning ingen oro för sporten som har byggt ett bra och stabilt lag.