Nyheter

Filtrera
Tony Gustavsson klar för GIF Sundsvall

Tony Gustavsson klar för GIF Sundsvall

GIF Sundsvall har gjort klart med en ny huvudtränare då Sundsvallssonen Tony Gustavsson skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

– Vi har gjort bedömningen att den här förändringen är den absolut bästa utifrån möjligheterna att spela allsvenskt 2020. Det känns extra kul att Tony är en Sundsvallskille och det känns oerhört bra att ha Tony på plats och att vi har kommit överens om hösten 2019, säger Urban Hagblom, sportchef.

Tony presenterades på en pressträff under måndagen klockan 15:00 och har haft sin första träning med laget och där han fått presentera sig för gruppen under frukosten.

– Jag har Sundsvall att tacka för allt jag har fått upplevt som spelare och ledare. Det var här allt började, när jag som liten grabb såg Allsvensk fotboll på Idrottsparken. Jag vet hur mycket det betyder för stan att ha ett lag i högsta serien och när jag fick frågan var det självklart för mig av många skäl. Jag har alltid haft en tanke på att komma hem och träna här i stan även om jag kanske inte trodde att det skulle bli nu. Min bedömning är att laget redan är ett av Allsvenskans bästa på mittplan men vi behöva vässa vissa saker för att vinna matcher, fotbollsmatcher vinns eller förloras i straffområdet. Det var oerhört inspirerande att träffa spelare och ledare i morse och jag har en stor tro på att vi kommer att lösa det här, säger Tony Gustavsson, ny tränare i GIF Sundsvall.

Vi från klubben vill hälsa Tony varmt välkommen till oss!