Fjoluson varm i kläderna

GIF Sundsvalls senaste tillskott i truppen, Jon Gudni Fjoluson, har börjat känna sig som hemma i Sundsvall sedan han anslöt i slutet av augusti.

- Det känns bra, tycker jag. Jag känner mig välkommen här och får jag bara ett eget ställe att bo på istället för hotellet så trivs jag väldigt bra.

Den store islänningen har tränat med laget ända sedan ankomsten och gjorde även ett kortare inhopp i Allsvenskan mot Göteborg. Efter det blev det 90-minutet i segermatchen mot IK Brage.

- Det har gått fort att komma in i hur laget spelare. De spelar samma fotboll som jag gillar, med passningar från målvakt och ända längst fram och det underlättar för min anpassning. En del taktiska saker behöver jag så klart läsa in mig på. Omställningen till spel på konstgräs är också något som jag tycker gått bra och jag känner mig mer van redan.