Nyheter

Filtrera
Vill du vara en del av matchorganisationen?

Vill du vara en del av matchorganisationen?

Matchdag på NP3 Arena är en mycket händelserik dag där vi är många som hjälps åt för att evenemanget ska fungera och där det ideella arbetet har en betydande roll. Då det är ett stort arrangemang behöver vi all hjälp vi kan få och söker därmed fler volontärer till olika uppdrag. Är du intresserad av att bli en del av GIF Sundsvall? Då finns mer information här.

Som volontär är du en viktigt del utav vårt team. Du hjälper till att bidra till att vår publik får en bra upplevelse och underlättar för att evenemanget ska fungera som planerat. Utan det ideella arbetet under match arrangemangen så hade det inte fungerat. Vi behöver nu förstärkning till olika uppdrag inför säsongen, och kanske är det just du. 

Som volontär kan du antingen arbeta framför eller bakom kulisserna, alla är lika viktiga för ett lyckat evenemang. Just nu är vi i extra behov av speakers och tekniker. Vill du vara GIF rösten under match, eller är du mer intresserad av det tekniska? Då har vi de perfekta rollerna för dig! 

Speaker
Är du intresserad av fotboll, och vill vara en del utav GIF Sundsvall och publikens upplevelse och information under matchen? Då kanske du är vår nästa speaker! Som speaker är du en del av upplevelsen i arenan och föreningens röst mot vår publik. I speakerns uppgift ingår att ge publiken information om bland annat laguppställningar, målskyttar och resultat, presentera spelarna före matchen samt informera om övrig information. Du är intresserad av fotboll och har gärna en relation till GIF Sundsvall. Du har en klar och tydlig röst, är engagerad och kan snabbt ställa om och formulera dig utifrån olika situationer. Du arbetar i nära samarbete med bildproducenten som sköter det tekniska. 

Vi behöver både speakers och bildproducenter för flertalet eller enstaka matcher. Du får självklart introduktion inför uppdraget och chans att följa med och se och lära. 

Tekniker
Är du teknisk och vill vara med och bidra till helhetsupplevelsen under match? Då kan du vara vår nya tekniker! Din roll som tekniker kommer vara att sköta bland annat LED, storbildsskärm eller övervakningskameror under match. 

Restaurangvärdar 
Ditt uppdrag som restaurangvärd är att ta emot vår VIP-gäster och dela ut kuvert med biljetter. 

Arenapersonal
Som arenapersonal tar du fram reklamskyltar, bollpelare med mera, både innan och efter match. 

Entrévärdar
Som entrévärd välkomnar du åskådarna, tar emot biljetter och delvis visiterar dem. 

Publikvärdar
Ditt uppdrag som publikvärd är att du välkomnar åskådarna, visar dem till sina platser och finns tillgänglig för frågor. Du städar också läktaren efter match. 

Studioman
Som studioman så håller du en dialog med Discovery+, det vill säga TV-sändningen och dirigerar spelare och ledare till intervju. Du informerar också TV-produktionen om händelser. 

Lottförsäljare
Tycker du om försäljning och att prata med människor? Då kanske du är intresserad av att sälja 50/50-lotter på våra matcher? Du jobbar tillsammans med ett team som alla säljer lotter innan match och i pausen. Vi söker dig som är social, tycker om att prata med människor och är serviceinriktad. Det är viktigt för oss att du är en person som tycker att alla är lika värda och som är inkluderande. Vi har inga krav på förkunskaper, men du behöver vara minst 16 år fyllda. 

Tycker du att detta låter intressant och vill bli en del av vårt härliga team? Mejla då norrlandslaget@gifsundsvall.se med “Intresseanmälan volontär” i ämnesraden. Vi ser gärna att du berättar lite om dig själv och vilken roll du kan tänka dig att hjälpa till med. 

Du är också välkommen in till oss på kansliet, eller om du vill ringa till oss för att anmäla ditt intresse. Vi finns tillgängliga vardagar mellan klockan 11 och 16 på Universitetsallén 1, eller på 060-66 37 70. 

Ideellt arbete innebär att du inte får betalt i form av lön. Det vi istället erbjuder är att du får en merit till ditt CV och du blir en del av GIF Sundsvall. Vi bjuder också självklart på fika under matcherna. 

Vi ser fram emot att få höra från dig!