Fredic Jonson ser fram emot lördag

GIF Sundsvalls försvarsspelare Fredric Jonson har hopp om att laget ska vinna igen när GAIS kommer till Norrporten Arena på lördag.

- Vi har en stor revanschlusta efter Djurgårdsmatchen då vi inte fick spelet att stämma och vi kom inte upp i den nivå i vårt spel som vi vet att vi har. Nu ser vi fram emot lördagens match mot GAIS då vi har en bra chans att ta tag i det igen och göra en riktigt bra match.

- Det vi ska satsa på att göra är att utnyttja det vi är bra på, våra omställningar offensivt och defensivt samt vårt snabba passningsspel.

Fredric har tidigare mestadels spelat mittback men har nu etablerat sig på högerbacksplatsen.

- Jag trivs! Man kan väl säga att jag blivit lite omskolad men det har gått bättre och bättre, tycker jag. Att jag fått förtroende nu i åtta matcher har gjort att jag vuxit in i rollen.

Nu väntar en ny match där Fredric Jonson hoppas på att återigen ta plats på sin nya position. Matchen mot GAIS blir en bra sådan tror han.

- Det ska bli kul på lördag. Att jag dessutom har ett stort gäng från Stockholm på besök, med släkt och kompisar, gör inte saken sämre. De är här för att se GIF vinna och jag vill inte göra dem besvikna.