GIF Sundsvall gör förbättringar i biljettsystemet

Efter problemen med insläppet till matchen mot Åtvidaberg har GIF Sundsvall analyserat vad som gick fel och vidtagit åtgärder för att förbättra servicen.

Åtgärder som GIF Sundsvall omgående genomför:

Vid helgmatcher öppnar  biljettshopen vid östra läktaren 2,5 timmar innan avspark. Tidigare var det öppet från 2 timmar innan avspark.

Vi har utökat kapacitet i biljettshopen genom att installera ytterligare 2 st biljettsystem samt biljettskrivare. Det finns nu 3 st kompletta system samt en backup vid behov. Detta gör att vi även på ett smidigt sätt kan öppna ett direktinsläpp vid händelser av långa köbildningar.

Vidare har vi installerar 3 st kredit-kortläsare av snabbaste sort. Tidigare hade vi endast en kortläsare vilket var underdimensionerat.

Vi vill även påminna om att Manhattan Spelbutik på Thulegatan 10 har öppet från kl 10.00 på lördag. Där erbjuds fin biljettservice utan serviceavgift. Ett smidigt sätt att försäkra sig om bra platser.

Patrick skriver:

Men titta på bilden på ”biljettkiosken” och bedöm själva, ser det ut att vara en supermodern Arena i Sveriges högsta serie 2012?? Nej knappast, man tror man har kommit till en div5 match långt ut på obygden, och att året är 1959.. Bra att ni ordnar små förbättringar iaf, ett steg i rätt riktning!?

Alex.f skriver:

Trist att det blev som det blev senast, men BRA att ni gör något åt saken med det samma! Lycka till på lördag!