Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall kontrakterar ny norrländsk talang

GIF Sundsvall kontrakterar ny norrländsk talang

Idag blev det klar att GIF Sundsvall skriver kontrakt med Niklas Dahlström som senast kommer från Hudiksvalls FF.

23-åringen har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över 2020-2022.

– Vi är otroligt glada över att ha hittat en fin lösning med Hudiksvall FF och Dahlström som innefattar en spännande framtid för GIF Sundsvall. Dahlström är en spelare som vi följt under ett anta år och som har haft en intressant och fin utveckling i Hudiksvalls FF, säger sportchef Urban Hagblom.

Giffarna har haft ett samarbete mellan Hudiksvall FF där Dahlström haft möjlighet att träna med vårt A-lag under bestämda dagar under ett år. Det är därför väldigt roligt att nu få presentera att han och Giffarna har kommit fram till att fortsätta utvecklas tillsammans i GIF Sundsvall och elitfotbollen.

– Han är en oerhört allround spelare som kan vara ett alternativ i många roller på spelplanen, mitt- och ytterback eller centralmittfältare. En mycket fin karaktär på personligheten och en spelare. Precis vad vi behöver till vår trupp säsongen 2020, fortsätter Urban Hagblom.

Vi välkomnar Niklas Dahlström till GIF Sundsvall!

OBS! GIF Sundsvall vill förtydliga att rekryteringen med att hitta en ersättare till Juanjo Ciercoles kvarstår. Planen är att hitta en ersättare till den 15 juli då Juanjo tyvärr kommer att lämna klubben enligt tidigare kommunicerad information.