Nyheter

Filtrera
Idrottsparken döps om till Berners Arena under Norrlandsderbyt 

Idrottsparken döps om till Berners Arena under Norrlandsderbyt 

Idrottsparken kommer att döpas om till Berners Arena under norrlandsderbyt mellan GIF Sundsvall och Östersunds FK den 6:e augusti.

– Det är unikt och fantastiskt kul att få namnge idrottsparken till Berners Arena under Norrlandsderbyt, då Berners och Volkswagen är stolt sponsor till båda fotbollslagen. Vi anser att det är ett nytänkande inom idrotten att på detta sätt profilera både en arena och en match vid ett tillfälle, säger Peter Stenberg, VD, Berners Person- och Transportbilar.

Namnbytet på idrottsparken kommer att vara tillfälligt endast till denna match och därefter kommer arenan fortsättningsvis gå under namnet Idrottsparken tills dess att ett långsiktigt avtal skrivits med någon ny intressent. Däremot finns möjligheten för andra företag att göra liknande aktiviteter så länge det inte är klart med något nytt namn.

– Vi på GIF Sundsvall tycker att det är roligt med företag som vill ta nya grepp och utveckla sitt samarbete med oss. Hoppas denna aktivitet faller väl ut för Berners, säger Johan Nikula, ordförande, GIF Sundsvall.

Kontaktuppgifter:
Peter Stenberg , VD Berners Person- och Transportbilar
Tel: 060-64 64 10
Mobil: 070-355 64 10
Peter.Stenberg@berners.se