Nyheter

Filtrera
Inför GIF Sundsvall-Kalmar FF med Maic Sema

Inför GIF Sundsvall-Kalmar FF med Maic Sema

Imorgon är det påskafton men framförallt möter GIF Sundsvall Kalmar FF på NP3 Arena klockan 13:30 och med i den matchen är Maic Sema som bjöd på ett drömmål i förlustmatchen mot IF Elfsborg senast.

– Först och främst tråkigt att vi förlorar. Vi visste att det var en tuff bortamatch och det var tufft att vi inte lyckades ta poäng efter en bra start, men jag tror inte att det kommer att påverka oss så mycket i det stora hela, säger Maic.

Själv bjöd han på ett drömmål efter att Pa Konate hittat Maic i straffområdet som skruvade in bollen i första krysset.

– Min första instinkt var att skjuta, sen var kanske inte skruven och bollbanan så planerat. Jag höll på att vrida hela kroppen ur led när jag sköt, haha, förklarar han.

Inledningen på Allsvenskan har inneburit fyra poäng för Giffarna och detta med ett tufft spelschema, en poängskörd som Maic tycker är okej.

– Det har varit en okej start. Vi går för vinst i alla matcher och vet att vi kan slå alla. Nu ser vi fram emot Kalmar hemma, vi vet att det är ett bra lag och dom slog oss på försäsongen. Många lag vet mer om oss i år och det gör att vi får jobba på lite annorlunda vis för att överraska, säger Maic.

I sitt påskägg har Maic Sema Russin, cashewnötter och mango och skrattar själv åt blandningen.

Slutligen Maic, vem är bäst av er bröder. Du, Ken Sema eller Benzema?

– Hahaha, tillsammans skulle vi vara en gyllene trio!