Filtrera
Inför Giffarna-IFK Göteborg

Sista matchen innan VM-uppehållet tar vid och idag är det Giffarna-Göteborg.

I Sundsvall har vi långtidsskadorna sedan tidigare, Chidi Omeje, Maic Sema, Tommy Naurin och Jonathan Morsay. Åter från avstängning är Juanjo Ciercoles.

Senaste säsongerna har slutat med målrika tillställningar lagen emellan, förra säsongen vann Göteborg med 4-0 på bortaplan och Sundsvall räddade kontraktet i sista omgången mot just Göteborg då man vann med 3-0.

Elias Omarsson i bortalaget har blivit uttagen som reserv till Isländska landslaget och får därför inte vara med i dagens match.

Dagens möte innehåller två lag som haft en tyngre period på slutet. Kamraterna från Göteborg har efter senaste matchens förlust mot Djurgården en period på tre raka matcher utan seger.

Hemmalaget har två raka förluster, först i derbyt mot Östersund och sen borta mot Norrköping.