Nyheter

Filtrera
Inför IFK Norrköping-GIF Sundsvall ”Det har varit magiskt stöd hittills!”

Inför IFK Norrköping-GIF Sundsvall ”Det har varit magiskt stöd hittills!”

Nu är såren sånär som slickade efter den tunga derbyförlusten i lördags. Vad bättre var så bjöds det upp till publikfest med ett väder som hade fått VM-94 att framstå som rena Sibirien.

En varning på vårens succéspelare Juanjo Ciercoles innebär att han är avstängd idag. I övrigt inga nya skador att rapportera.

På tal om VM-94 så är Henrik Larssons son Jordan Larsson tillbaka efter avstängning idag.

Eric Björkander som startat två raka matcher är på plats med laget i Norrköping och vi tog ett snack med honom inför matchen.

Förlust senast i derbyt, vad är känslorna om matchen?

Såklart väldigt tungt att förlora. Det va en publikfest med magisk inramning och vi hade velat ge tillbaka en vinst till fansen.

Ny match och chans att studsa tillbaka idag, vad har ni pratat om inför denna?

Skönt med match igen, en chans för oss att ta 3 nya poäng. Vi har pratat om vårt spel och vad vi kan göra bättre, och även om Norrköpings sätt att spela och vad vi kan utnyttja till vår fördel. Det har även varit extra fokus på återhämtning nu när matcherna ligger så tajt.

Två raka startar för dig, hur är formen?

Formen känns bättre och bättre men jag känner att det finns mer att hämta.

Har du någon hälsning till fansen?

Vill tacka alla, stödet ni ger oss är fantastiskt! Det är väldigt värdefullt, energin från läktaren smittar av sig på oss och hjälper oss att ta poäng och vinna matcher. Det har varit magiskt stöd hittills och jag hoppas att det kan fortsätta, för tillsammans är vi starka!

Vi önskar laget stort lycka till!