Ingen mat, öl & vin försäljning i Växthuset mot Djurgården

De senaste två matcherna, mot Åtvidaberg och Mjällby, har vi haft möjlighet att erbjuda våra besökare mat samt öl & vin i Växthuset. Serveringen har fungerat bra och vi har fått mycket positiv respons från våra besökare gällande denna möjlighet. Detta är något vi även framledes kommer att försöka kunna erbjuda våra besökare.

Till matchen mot Djurgården kommer vi endast att ha försäljning i egen regi i Växthuset efter överenskommelse med myndigheter och Arenarestaurangen.

Till matchen mot GAIS kommer vi återigen ansöka om försäljning av mat, öl & vin i Växthuset.

 

Kl Stv skriver:

Förr Spelades det i Superettan å det var Allsvensk klass på allt.
Nu Spelas det i Allsvenskan å det är Superettan klass som eftersträvas…..max 3500 på arenan!….inte ens säkerhet på ståplats!…..å stortbildstv-n vart är den?…å när skall bajjamajjorna tömmas?..senast var det nog hösten 2010, …..åsså dessa brända råa hamburgare!….. i Superettan gick det några runt å sålde kaffe, vart är dom?… å sen städningen av arenan?……å sist men inte minst  2 av de bästa backarna i Allsvenskan har lämnat!!….men vissa spelare som håller div.3klass skall vara kvar å t.o.m med starta .Samma klass håller Växthusprojektet!  ….