Nyheter

Filtrera
”Jag tror att vi har god chans”

”Jag tror att vi har god chans”

Efter en vinst i premiären mot AFC Eskilstuna så är det nu dags för ett möte mot Malmö FF som beräknas vara ett av topplagen. GIF Sundsvall beger sig idag med flyg till Malmö och matchen spelas sedan imorgon tisdag klockan 18.30 på Swedbank Stadio.

GIF Sundsvalls huvudtränare Joel Cedergren var nöjd med resultatet efter den första omgången och hoppas på ytterligare stabila prestationer mot Malmö FF.

– Vi hade en bra start på försäsongen och gör en bra match mot Eskilstuna. Vi vinner välförtjänt, så det ska bli mycket spännande att se vad vi kan göra under kommande match och jag tror att vi kommer prestera lika bra som tidigare. Vi har varit stabila i vår prestation. Sedan får vi se hur långt det räcker mot Malmö, men jag tror att vi har god chans att få ett bra resultat därifrån, säger Joel Cedergren.

Malmö FF började första omgången borta mot IFK Göteborg och matchen slutade 1-1 efter en jämn tillställning. Det var IFK Göteborg som tog ledningen men Pawel Cibicki kunde kvittera för Malmö i den 34:e matchminuten.

– Malmö har kanske inte nått sin högsta kapacitet om vi ser till individerna som de har så tycker jag att de hittills har en bit kvar till sin bästa nivå, men trots det så finns de individer som har högsta kapacitet i den här serien. Det behövs inte så mycket för att de ska göra ett mål så en riktig utmaning är det ju, men det känns som om att det finns en tro i laget och att möjligheten finns att vi kan vinna matchen, säger Cedergren.

Truppen mot Malmö: Tommy Naurin, William Eskelinen, Juho Pirttijoki, Linus Sahlin, Romain Gall, Jonathan Morsay, Sebastian Rajalakso, Linus Hallenius, Marcus Danielsson, Noah Sonko Sundberg, Eric Larsson, Lars Krogh Gerson, Smajl Suljevic, Kristinn Steindórsson, Peter Wilson, Dennis Olsson, Kristinn Freyr Sigurdsson. 

Foto : Nils Jakobsson/BILDBYRÅN