Kevin Walker optimistisk inför Kalmarmatchen

GIF Sundsvall vann i den senaste matchen, 3-1 mot Mjällby. Nu väntar en bortamatch mot Kalmar FF och frågan är om GIF Sundsvall kommer att kunna utkräva revansch från förlusten i våras hemma på Norrporten Arena?

Kevin Walker, mittfältskrigare och finlirare i ett, var nöjd med lagets prestation i segermatchen mot Mjällby och att laget kom in på vinnarspåret igen efter tappet i bortamatchen mot samma lag:

- Det var en jättebra match från oss. Vi spelade ut och var i stora delar av matchen riktigt bra. Vi vann fullt rättvist, tycker jag.

- Vi har egentligen gjort likadant efter varje match den här säsongen – vi har vänt blad och blickat framåt mot nästa utmaning,  så att säga. Vi har snabbt dammat av motgångarna och gått vidare. Senast så gick vi in med en stor revanschlusta till matchen och kanske var det en av anledningarna till att vi var bättre, att vi villa vinna lite mer än dem.

Revanschlustan är säkerligen återigen stor när det på söndag är dags för match på nytt. Kalmar FF besegrade GIF Sundsvall i seriepremiären på Norrporten Arena i våras.

- Vi hoppas göra en bra match där nere. Jag har inte sett dem spela så mycket i år egentligen men om vi ser tillbaka till premiärmatchen så tycker jag att vi hade otur mot dem då.
- De påminner till viss del om Mjällby som lag men spelar lite annorlunda ön dem med fokus på snabba omställningar och aggressiv, hög, press.
- Vi ska satsa på att följa den matchplan som tränarna lägger fram åt oss. Följer vi den och bollen studsar vår väg så kommer vi att resa hem med tre poäng.