Nyheter

Filtrera
Linus Sahlin lämnar GIF Sundsvall

Linus Sahlin lämnar GIF Sundsvall

Mittbacken Linus Sahlin lämnar GIF Sundsvall. Den 20-årige mittbacken kom till klubben 2013 från Kubikenborgs IF och har slagits om en plats i A-lagstruppen, och hade utgående kontrakt som nu inte förlängs.

– Vi tycker att Linus är en jätteintressant och duktig fotbollsspelare, men där vi inte tycker att GIF Sundsvall är den bästa miljön idag. Vi kommer att följa honom och hjälpa honom vidare så att han hittar en bra miljö, säger sportchef Urban Hagblom.

Det blev ingen match för mittbacken i årets Allsvenska, men han visade framfötterna på försäsongen och har framtiden för sig.

– Det har varit på med och motgångar under den här tiden men jag har haft en spännande tid i GIF Sundsvall. Jag har trivts bra i laget och jag kommer framförallt att sakna alla fina lagkamrater. Jag vill passa på att önska både lagkamrater och föreningen ett stort lycka till inför nästa år och framöver, säger Linus.

GIF Sundsvall vill önska Linus Sahlin ett stort lycka till i sin fortsatta utveckling och tacka honom för sin tid i klubben!