Matchbiljetter

Matchbiljetter

  • Publicerad 16 mars

Biljettpriser 2017
Alla priser är inklusive serviceavgift.

Kategori 1
B, C, N Vänster, M, L, K
280 kr

Kategori 2
A, D, O, N Höger
Vuxen: 220 kr
Familj (per person) 110 kr

Kategori 3
P, R, S (Bortaläktare)
150 kr

I, H, G
Vuxen: 120 kr
Familj (per person): 60 kr
Pensionär: 100 kr
Ungdom: 100 kr

Ståplats
Vuxen: 200 kr
Medlemmar i Patronerna: 100 kr

____________________
Barn 0-7 år – fri entré hela arenan

Så köper du biljetter
Enklaste sättet att köpa biljetter till GIF Sundsvalls evenemang är att göra det på din dator på gifsundsvall.ebiljett.nu

Där har du följande möjligheter:

1. Köp hemma – skriv ut hemma! Ett smidigt alternativ som ger ett enklare köp från hemmet. På webbadressen gifsundsvall.ebiljett.nu köper du enkelt biljetter hemma och skriver sedan ut den på din skrivare. Biljetten skrivs ut på ett papper som du tar med till arenan.

2. Mobilbiljett-  Köp din matchbiljett och få den skickad till mobilen genom gifsundsvall.ebiljett.nu  Biljetten finns sedan i din telefon och du visar sedan upp den vid inpassering till arenan.

Kansliet
Besök GIF Sundsvalls kansli på Slöjdgatan 5 för att köpa dina biljetter direkt av oss. Vi har öppet vardagar mellan 12:00 – 15:00.

Vardagsmatch:
Vårt kansli säljer biljetter vardagsmatcher mellan kl 9-16. Vi har även öppet under lunchtid för att ni ska hinna köpa era biljetter då om ni så vill. Från 2 timmar innan avspark öppnar biljettkiosken bakom den Östra läktaren. Där köper du biljetter under matchdagen när kansliet är stängt.

Helgmatch:
Vårt kansli är stängt under helgerna. Vi har ej möjlighet att sälja biljetter där då. Vår biljettkiosk bakom den Östra läktaren har öppet från och med 2 timmar innan avspark.