Nyheter

Filtrera
Pa Dibba förlänger kontraktet med GIF Sundsvall

Pa Dibba förlänger kontraktet med GIF Sundsvall

  • Publicerad 19 november 2014
  • A-laget

Idag gjordes det klart att Pa Dibba förlänger med GIF Sundsvall i ytterligare två år och har således kontrakt till och med december 2016. Den 27-årige anfallaren kom till klubben 2011 och spelade dessförinnan i division 3-laget Brandbergens IF.                     

–       Pa har gjort en hänförande resa från det han kom till GIF Sundsvall 2011 och det är spännande att ha fått följa med i den utveckling han har gjort från division tre till där vi står idag. För laget är han en viktig tillgång där han i år tillsammans med Johan Eklund har varit Superettans bästa forwardspar, samt att Pa är en stor glädjespridare i hela föreningen vilket är viktigt för lagbygget. Vi är därför mycket glada över att Pa valt att skriva på för ytterligare två utvecklingsår med oss, berättar GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.                                                                                    

Pa spelade i år 27 tävlingsmatcher och gjorde 12 mål för GIF Sundsvall och var en viktig deltagare i klubbens avancemang till Allsvenskan.

–       Det känns bra att ha skrivit på för ytterligare två år och det är skönt att kontraktet är klart. Jag är laddad inför kommande säsong och jag vill nästan att det ska dra igång nu på en gång. Det är härligt att vara tillbaka i finrummet, jag tror på laget och vi ska bevisa att vi hör hemma i Allsvenskan, berättar Pa.