Nyheter

Filtrera
Robert Hammarstedt är klar för GIF Sundsvall

Robert Hammarstedt är klar för GIF Sundsvall

Den 27- årige mittbacken Robert Hammarstedt skrev idag på för GIF Sundsvall. Hammarstedt som senast spelade i Östersunds FK har tidigare varit aktuell för klubben och nu har man alltså enats om ett avtal på 2,5 år.

– Det känns fantastiskt att vara i GIF Sundsvall. Det har ju varit på gång tidigare så det känns riktigt kul. Jag vill bidra med mitt spel och det jag har lärt mig från Östersund, att vara en spelande och kreativ mittback. Jag kan egentligen användas som både högerback och mittback och mina främsta egenskaper som fotbollsspelare är mitt tillslag och att jag är följsam, berättar Robert Hammarstedt.

GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom gläder sig åt överenskommelsen med Hammarstedt och berättar att det är en bra tillgång för truppen.

– Det är bra och spännande att få hem en Sundsvallskille till elitfotbollen i Sundsvall. Robert har fina kvalitéer som gör att han är användbar i flera positioner i försvarslinjen. Det är en bra tillgång till vår spelartrupp och det ska bli riktigt intressant att följa Roberts utveckling hos oss, säger Urban Hagblom.

– Jag hoppas kunna komma med lite nytt och fräscht blod och jag ser positivt på de omgångar som är kvar av Allsvenskan. Jag kommer att göra allt för att GIF Sundsvall ska spela kvar i Allsvenskan, säger Robert Hammarstedt.